Sám proti sobě
Odvracíš se od zrcadla?
Svého já se bojíš?
Stále cítíš, že jsi někým,
koho nenávidíš?
Únava tě pohltila?
Dokola se točíš
v boji stálém, ale s ničím?
Hledáš, najdeš, ztratíš?
Přikládáš si důležitost?
Vinu za to cítíš?
Lásku živí vlastní radost;
nic, jen lásku dlužíš.
Přečteno 148x
Tipy 15
Poslední tipující: MFX, Jiří I.Zahradník, Kozoroh 1, Marcone, zde.neck, Psavec, Kan, o3_gambit, Anfádis, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)