Prosila mě jedna paní,
ať jí pozvu na snídani,
prý mi karty vyloží,
uchrání mě paroží.
Za pár korun, to je láce,
řekne, kde je dobrá práce,
s láskou též mi poradí,
protivníky odradí.
Snídani jsem tedy platil,
vždyť jen málo v bistru tratil,
karty nelžou, říkala,
když mi v kapse hrabala.
Štěstí jsem měl, pravda byla,
když jí hlídka zastavila,
já však chudák nebohý,
za čas získal parohy.
Kdepak, kartářkám se raději vyhýbat, kdoví, co by se mohlo stát... ;-)
Pěkné!
30.01.2024 18:38:48 | Rafinka