za zády zamřížovaná okna kvelbu
střih - jako když neustále nosí helmu
metr nad střihem neonová reklama
luxusní vůz parkuje dívka neznámá
Poslední leden s podzimní konotací
dělníci ve spěchu opouštějí práci
na Nové huti by zněly zvuky sirén
piju kávu ušetřen stresu též migrén