Výskot
Povídání
Vřískot
Mrňoukání
Brebentění
Štěstí dětí
Kávou zavoní
Mlékem
A perníky
Tousty
Polévkou krémovou
Se smetanou
Občas zazvoní
Mobily
Na maminkovských prdelkách
Či na zadcích babiček (já)
A někdy se utopí
V klozetu (můj)
Miluju
Králíčka
(Safra... Zajíčka?)
V Radotíně
Na shledanou!
Tak to se tam musím někdy vydat poslouchat to brebentění (ve skutečnosti sledovat ty prdelky)... :)
11.02.2024 09:14:04 | Koala
Hlavní úkol dne,
utahat vnoučata,
je to jedno kde....
Taky jsme včera vnoučatka unavovali dlouhou procházkou.
01.02.2024 13:29:12 | Marťas9
Zní ...Štěstí*m .
Krásné dny milá Anfádis. ;)
31.01.2024 23:34:38 | jenommarie
Krásná hříčka Anfádis
Pro Zajíčka
Pro krá(l)íčka)
Růžové jsou
Rty
Ať se usmějí
(Když se houpají)
Ti co mají rádi.
***
Ať se Ti daří.
31.01.2024 22:47:47 | Fialový metal
Káva pro všechny v Králíčku v Radotíně s trochou poezie Pavla Zajíčka z Radotína?
Máš tam, zdá se, vše co máš ráda, v tom Radotíně:)
31.01.2024 20:29:19 | Žluťák