Můj svět
Žijí zde rád
mezi vámi.
Mám vás moc rád
moji hraví kamarádi.
Řeč vaši znám
je blízká té moji,
když něco chci
koukám, tím zbrojím.
Jak jsem moc šťastný
ukáži bříško,
usměv přes zoubky
je velice blízko.
Když jdete z domů
hodně se bojím,
že se mi ztratíte
sám tu totiž neobstojím.
S vámi chci stárnout
z bezpečí domova,
nechat se hladit
a vědět co je svoboda.
Váš Dastík…