Když čelíš přesile…
Zatni zuby, sevři dlaně,
štíty opraš, nabij zbraně.
Krále ochraň, kryj si dámu,
v mysli boj o Širojamu.
Rozhodni se (čas ti běží):
táhnout jezdcem, nebo věží?
Ať tvůj střelec přesně míří;
myslí bojuj, citům zavři.
Výhra - prohra = stejné daně;
srdce vzhůru, nastav dlaně.
-
Nebudeš nikdy sám.
Memento gratiam…
Přečteno 192x
Tipy 15
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Rafinka, Kan, o3_gambit, zde.neck, Jupiterka, Psavec, IronDodo, mkinka, cappuccinogirl, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)