Anotace: ...
obrazy básní
to ticho jež léčí
maluješ taky?
sám pro lásku něčí
já čmáral ji po zdech
svou samotu v bytí
když slepý k cestě
sám bloudil jsem v žití
všichni ji známe
tu iluzi času
jež nutí nás hledat
ve tvých rukách spásu
konečně prozřel jsem
očištěn, prázdný
vám snad někdo slíbil
že život je spásný
laskavé světlo
mě pohladí smíchem
bere mě za ruku
a náhle
jsem tichem
Pro lásku maluj, pro lásku žij a snad
pochopíš, že světlem může být - "MILOVAT"
tenhle cit krásný
pro život spásný
opravdu bývá...
jen... DO ČASU, bohužel...
Krásná, Čendo. Ukládám si do paměti.
03.02.2024 11:14:23 | cappuccinogirl
děkuji z ticha
jež ve mně dýchá
jež ve mně tepe
v hlubinách noci
vidět cíl cesty
dává mi pocit
že jsem
03.02.2024 12:51:30 | čenda pekař