poslední večeře
poslední obejmutí
poslední mlčení
poprvé poslední
v slze rosa rozednění
našlapuj tiše
tišeji
každý jeden součástí
poslední večeře
poslední odevzdání
poslední proměna
tváří v tvář
Tiché a s hlubokou vážností, přesto cítím z Tvého textu neskonalý cit...
03.02.2024 17:31:13 | Helen Mum
Je smutné moc, když se ví.
Až mě sevřelo..milá Zdeničko*;)
Opatruj se a přeji Ti krásné a pohodové dny, v srdci pohlazené.
03.02.2024 12:40:14 | jenommarie
Jen tiše pročítám... znova a znova. "Poprvé poslední" - to mě úplně přikovalo k židli. Jen se na to dívám a ztrácím se do smutna.
03.02.2024 12:32:53 | cappuccinogirl