Mám na oblé tváři
strniště ba rousy
snad jako barbaři
co podobní jsou si
Měli s nimi tu čest
lidé mnoha koutů
osad neřku-li měst
Byli - stále jsou tu
Mám vzhled Robinsona
jsa na pokraji sil
první den jsem doma
v týdnu - kdekdo by pil
Obdělávám úhor
věř tak málo nese
ruším suchý únor
svádím boj se stresem
No to já taky nesnesu
trávit život ve stresu
tak piju - jen co unesu
bych neztratila noblesu ;-)
05.02.2024 23:07:56 | kozorožka
Suchý únor ani nezačala jsem,
tož připíjím, na vítězství nad stresem!
Opatruj se Márty (*)
05.02.2024 22:40:33 | Emily Říhová
já bych zrušila celý únor :D leden by byl snesitelnější a pak hned březen...
04.02.2024 19:22:37 | narra peregrini
Tož jestli ty rušíš suchej únor, já ruším únor bez čokošky...jsem s tebou, příteli!
04.02.2024 18:45:33 | cappuccinogirl
Díky soukmenovče
Společně
Nerozlučně ;)
04.02.2024 18:47:17 | kudlankaW