Suchý únor to je hit
nebudeme nyní pít
odložíme skleničky
potěšíme paničky
Březen potom vítáme
už v tom zase lítáme
že jsme sucho přežili
pivem jsme pak slavili
Včera jsem šel kolem jedné vinárny v Náchodě a měli tam napsáno. Je suchý únor, máme dostatečný výběr suchých vín :-) Standa
27.02.2024 17:12:40 | Stanislav32
...zas nám zdražili pivo...bude suchej úhor...;-) jinak než s humorem pít nejde.
05.02.2024 17:54:54 | Marten