Hledám pro sebe magii
protože mě život zabíjí
hledám lásku a její cit
a taky štěstí a blahobyt.
Hledám kousek čtyřlístku
máte pro mě nabídku
hledat v trsích jetele
štěstí a s ním přátele?
Hledám, co je ztraceno
časem silně zmařeno
v hlavě buši vzpomínky
ze skal jsou jen kamínky.