ta srna zůstala stát na rozhraní
vnímali jsme její dech
jako by byl naším vlastním
její oči- leskly se v našich očích
průzračně a čistě jako nikdy před tím
noc ani den
jen jsme tam stáli
loučili a vítali se navzájem
mám dojem že jsem něco takového včera četl, taky se tam srně leskly oči, buď se přemnožily srny nebo básníci...
06.02.2024 06:52:00 | Ezop