Na křídlech Titanicu
cestu životem podnikl.
Inspirace všude kolem leží.
Vtiskl pozdrav múzy i do zavřených dveří.
Tak z brlohu ulice
se celosvětová senzace
stává,
zatímco jemu osud Titanicu
nohy podkopává.
Díky za připomínku tohoto nevšedního talentu...ten film je jedním z mých oblíbených filmů o malířích, díky
06.02.2024 07:48:43 | stormeater