Koťátko v mé mysli
Chce pořád mazlit se
A hrát si
I když ví
Že klubko
Odkutálené
Je pryč
Mládě prosí
Ještě je
Naděje
Vyšťourám ho
...
Zdařilo se
Zaprášené
Zašmodrchané
Ale je
Moje hlava má teď po klidu
Díky kotěti
A nalezenému
Libidu
Já jdu nejdřív utřít prach, oklepat rez a pak šťourat.
No, spíš to udělám, kdyby náhodou třeba eventuálně ke šťourání došlo...
11.02.2024 09:27:02 | Koala
Jo jo, štouráni plodí zase jenom...:)
Pěkná, Anfádisko;-)
06.02.2024 17:48:32 | Žluťák
Tý jo, hustý. Ještě, že je to jen koťátko...kdyby to byla tygřice, tak nevím, nevím.
06.02.2024 15:34:11 | Jiří I.Zahradník