řekl jak tu můžu být poprvé
a už tu nikdy být nechci
že chování mých (ex)přátel je děsivé
protože prostě nejsem bez chyb
stavit se každou minutu u tramvaje
dochází mi dech a času není nazbyt
chci si jen lehnout do ranního pole
a navždy zavřít oči