Víš jaký jsi,
v mých dojmech?
Jako starý zvyk,
který už nebyl
k ničemu dobrý,
a já jsem se mu
pomalu, ale jistě,
úplně odnaučila.
S neznalostí, že
se může sám,
z ničeho nic, vrátit.
Jsi opravdu velice dobrá v tom, jak vyjádřit, co chceš říct. Silný řádky.
07.02.2024 22:10:20 | cappuccinogirl