...tak prosím něco udělej,
mlčení tolikrát zabilo,
nevěřím, že nic nezbylo,...
Proč si mám stále lhát?
...tak prosím něco udělej,
ten pocit ztráty prorůstá,
smuteční páskou přes ústa,
skrz tělo divný chlad..
...umíráš ve mně,
mám se vzdát?
Jen pro tu chvíli?
Napořád? ...
Tajemství skryté
pentlí ovázané
ukryté v rozích, odevzdáné
bez řádků bez písmen
nepřečtené
.. přesto chtěné
21.02.2024 22:22:13 | poeta
To zní akutně, Dreamy... pěkná:-*
08.02.2024 19:22:58 | Žluťák