A ticho
se
zhmotnilo
***
Jak může
NIC
nabýt tak obřích
rozměrů
( odraz zdejších poměrů )
zrcadlí se
v prázdný lahvi
duše
chcíplejch
vztahů
( čtyři dny tu zvracej na podlahu )
*
A pak pěstí do zdi
třískaj
-Bez ozvěn-
*
uvězněné
v krychli
z šesti
stěn
...
niektoré mi ušli básne, veľmi pekné píšeš páči sa mi takýto štýl písania
20.04.2024 21:42:47 | IronDodo
Děkuji...mnohokrát...nevím, jestli to má styl...každopádně...je to taková moje...psychohygiena... ;) p.s. pořád pátrám po briezdenie ;)
20.04.2024 21:50:24 | Veru
a dostanou se ven? jeden aby přemýšlel, kolik má krychle stěn i pěkná geometrie
10.02.2024 20:38:08 | J's ..
No jo, párty v jednom nebývají z těch nejveselejsích;-)
10.02.2024 19:42:52 | Žluťák