Čas
Čas je iluze pouhá,
silnice, co se zdá dlouhá
a my s koňmi pod kapotou
na plyn šlapem pevnou botou.
S touhou v srdci stíháme více,
nadějí naplňujeme plíce,
co vše nám nesmí uniknout,
překážky zdržují jak protiproud.
A po každém cíli máme nový cíl,
tempomat rychlost pod kůži vryl,
náš život na plné obrátky běží,
přitom si ho smrtka jak pohledávku střeží.
Přečteno 104x
Tipy 13
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, Kan, Psavec, Chane, Ondra, IronDodo, Marry31, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)