Hlava v dlaních
první slza
stříbrotřpyt na tváři
poslední pusa
políbení na tvář
na čelo
zachránit tě, mě se
nechtělo
ukrojil jsem si velký
kus v životě
stál před tebou
v převlečené nahotě
bič, co upletl jsem si
na sebe
ochranu před zlem použil však
na tebe
teď sám tu sedím
tíží mě svědomí
že jsi mou rukou prošla
snad nikdo se nedoví
teď poslední slza tiše
odkapává,
nelitujte - prosím
to se stává.
Život jde dál…