Dochází šuplík se skvostama??? Nemám strach... kdo tohle zvládnul napsat "za oněch časů", zvládne to i v těch dnešních:-) Věřím v tebe, Marcone:-)
A přeju co nej večer :-)*
14.02.2024 21:09:05 | cappuccinogirl
Třeba Ti jednou vysvětlím, jak moc je to s mým psaním špatný.
Ve zkratce, je to bída bídně pobíděná. Pojebídnil bych to :-D
Ale díkec, cčíno :-D
14.02.2024 21:23:57 | Marcone
Jako že fakt??? Nevim, tohle mi asi nikdy nevysvětlíš:-) Bo ti nebudu věřit:-) Kdyby ale přece jo, pak už teď mám pro tebe řešení... nepiš teda básně, ale zkus začít psát slovník moderních duálovejch slov :-)
14.02.2024 21:31:24 | cappuccinogirl
To už tady jednou bylo, ale Marcone-coolsender slovník se blbě prodával.
14.02.2024 21:34:27 | Marcone