Čertíci
Čertíci bez růžkuřehtačky v hrdle,v hlavičce kraviny, klid jen u puzzle.
Normální vnoučata, malinké ptáčata, od hnízda ani krokklapne snad tento rok.
Kdo koho zničí, prázdniny křičí... procházka unaví, u slunce z povzdálí.
Já tyto ze života, v každodenní lidskosti, můžu.
15.02.2024 08:49:39 | Vivien
Díky moc Vivien. Pěkný den přeji
15.02.2024 09:52:19 | Marťas9
Mít vnoučata je hezké.
15.02.2024 07:47:40 | mkinka
To je pravda, neustále v nich sleduješ geny rodičů, někdy mají stejné úsměvy a nápady jak měli kdysi jejich rodiče(naše děti). Člověk se častečne vrátí v čase. Pěkný den Jituško.
15.02.2024 08:29:07 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?