Na stole prý tancovaly
polonahé dámy
nakonec se milovaly
to jsou zase fámy
Moje milá též tam byla
ale jenom víno pila
Já ji věřím, tohle víte
nyní čekám další dítě
Dobrý ...
Co dovede víno
Z Moravy
A Čech ...
***
Věřím na zázraky.
16.02.2024 15:56:17 | Fialový metal