Anotace: Vzpomínka, včera by slavil můj táta narozeniny, kdyby...Psal se rok 2011.
Přání do nebe
Letí vzhůru
nemá křídla,
převeliká
má vzpomínka.
Dnes bys slavil,
slavíš v nebi,
přitom na mne
zhora hledíš.
Mám tě ráda
tatínku,
chybíš mi zde
božinku.
Nebe dělí
pouto naše,
přiblíží je
otčenáše?
Nebo svíce
na hrobě,
při vzpomínce
o tobě?
Když ne,
vyšli anděla,
abych důkaz
bílé pírko viděla...
Přeji Ti táto krásný svět,
blízko svých zesnulých nadohled.
Bez nemoci, bez bolesti
nech se křídly klidně nésti.
PS: Klidně frnkni i za námi....