Jsi studená
pragmatická
nelidská
tvé tvary hoří v očích mužů,
kteří vědí, že tě nikdy nebudou moci mít.
Dnes to rozjedeme s temnotou...
Jsi dojemná
jsi nejemná
jsi brutální
v přitažlivosti bestiální...
Dáváš tvary plamenům
a tvé oči jim dávají barvy
nemáš duši
a málokdo to o tobě ví...
Zachraň tu duši
z temnoty hlubin
z žahavých květin
Chceš mě znetvořit
sexem s tebou
a potom zahodit
pro vše co jsem nemoh....
Chceš mě popálit
sexem
Já ale takový
nejsem.