Můžeš
Anotace: Co můžeš získat lží...
Můžeš si koupit Stradivárky
a nevyloudíš tón,
když nevyndáš je z futrálu.
Může tatík ti zaplatit školy,
zůstaneš do smrti hloupým tupcem,
když všechno máš u análu.
Můžeš vyslechnout tisíce mouder,
jak získat si muže pravého.
Střídat je budeš dál jak své spodky,
když protýkají lži tvými ústy,
jak smrduté splašky v kanálu.
Přečteno 123x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, o3_gambit, mkinka, Narragan
Komentáře (2)
Komentujících (2)