Anotace: Jakmile nás ženy při foceni obejmul s vtipem prohlásil: ,, Pánové, po foceni z dámami odcházím..." Setkání v roce 2014, Po natáčení seriálu Doktor Martin
Setkání s hvězdami
Pár jich mám v archivu,
náhoda pouhá
setkání na place,
kde hvězda se toulá.
Náhoda na kole
v horách, či nížině,
taky na skútrů
a nebo v dědině.
Na jedno vzpomínám
opravdu hluboce,
kdy nás pán Donutil
obejmul od srdce.
Byli jsme v pravý čas
na pravém místě,
seděl sám v Kyčerce
po svoji šichtě.
Doktora Martina
zde roli hrál,
protivný, zatrpklý
se neusmál.
S námi však pokecal
poškádlil chlapy,
vtípky vyprávěl,
foto bylo taky.