Anotace: ...
já pyšný býval, ač skrytě v duši
tušil jsem pravdu
slyšel…
jak buší
na dveře chrámu
načmáral kdosi, podivný nápis
každého děsí
uvázat
provaz
na konec trámu
***
když cítím blízkost, vlastního konce
příběh svůj šířím
o srdci
zvonce
k oslavě ticha
do prázdna bytí, ač v ruce full house
je mi z něj k blití
pokládám
karty
v rukávu lichá
Ten provaz na konci trámu mě děsí a pýcha také...mám bujnou představivost...:-).Pěkné.
24.02.2024 16:07:29 | CULIKATÁ
WOW...tak ta je...síla tahle tvoje báseň... mně je z ní až úzko.
24.02.2024 15:43:45 | cappuccinogirl