Olesyaa
Snikers tyčinku má ráda ,
na oříšku si zub zlomila.
Přední zoubek v prdeli ,
ten úsměv je nezapomenutelný.
Oči hnědé barvy má ,
na sladké ji každý naláká.
Postavou je malinka,
no není to šmoulinka.
Jej vlasy zářivou barvu máj,
jak první paprsky
slunka na obloze z rána.
Ona jedno přání má,
princeznou,býti chtěla.
Přečteno 177x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)