Je to jak pohled do kaluže,
ve které hledáš zbytky deště,
žádná lítost nepomůže,
když nenasytně žádáš "ještě".
Podzim je jako vinobraní,
obrazy se vším hezkým
duše chrání,
při degustaci vzpomínek
city se derou navenek
jako slzy.
A znova prší.