Anotace: ...
láska se stane bez příčiny
dvě přímky stvoří jeden kruh
tečny se protnou v nekonečnu
a srdce spojí náhlý vzruch
upiješ zlehka z mojí dlaně
žíznivá z ticha, vodu zřící
více dá světlo ze dvou svící
už nyní chápu, proč chutnáš slaně
byť jindy jsi jak ostružina
trny mě pícháš, šeptáš z klína
chytit tě nejde, v rukou prázdno
jen tichá hudba
kdesi
na piano
Snad za to může to piáno, že tahle tvá je chytlavá, chytlavou melodií zní. Navíc hodně oslovuje, takže se nedá, než přiznat-souzním:-)**
26.02.2024 11:14:09 | cappuccinogirl