Vzdáváme se bez boje
odpojeni od zdroje
s myšlenkami od hnoje
do prdele, co to je?
To je lidské myšlení
pády a pak nadšení
co bývalo nevšední
náhle rychle zevšední.
Rozumem mým zaniká
v srdci vzniklá panika
v uších hudba klasika
a stále stejná replika.
Kam se vrtnout člověče
než nám život uteče
kolik vody proteče
než
nás Smrtka poseče.
Tož tahle je, ďáble...a ta prdel do ní sedí fakt hodně. Skvělý dílo!
27.02.2024 20:34:52 | cappuccinogirl