Moje touha stále chtěla
laskat křivky tvého těla
marné jsou mé cukrbliky
na tvé bujné nárazníky
Já se nevzdám, to je jasné
na tu krásu složím básně
pokud se ji verše líbí
líbání mě jistě slíbí
Tož mně se teda líbí...a bujné nárazníky, tak z těch mám úsměv:-)*
27.02.2024 21:03:32 | cappuccinogirl