Není to jen moment a pak sbohem,
ta svoboda a život s každým slovem,
které řekneš a s každým nadechnutím,
ke kterému se kvůli tobě nedonutím.
Nevím, jak to děláš ale cítím v žilách krev,
každý pohled který mi dáš, je jak protijed.
Nesnáším, že tohle nemůžu mít každý den,
možná proto přijde mi, že život je jen sen.