Ano, TY
Anotace: Osobní báseň z reálného života.
Potřebuju obejmout a teď dělá, že mě nevidíš.
Potřebuju obejmout a ty děláš, že mě neznáš.
Kdo ví, jestli to na mě vůbec poznáš?
Chybí mi to.
Chybí mi úplně všechno.
Od pitomýho „ahoj“, přes chození ven a povídání si.
Ale snad úplně nejvíc mi chybí to tvoje pevný, dlouhý a upřímní obětí!
Jak hezky a příjemně jsem se v něm cítila, to nemáš ani ponětí.
Přečteno 156x
Tipy 18
Poslední tipující: Misha, Paulín, Ondra, jort1, o3_gambit, enigman, Psavec, IronDodo, Kan, Pacik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)