Slzy v očích se chvějí
A já vím, co chtějí
Skanout do piva
Když nikdo se nedívá
S mokem tím splynout
Dopít pak a vzít si jinou
Plnou sklenici
Poslední slza uschne na líci
A život jde dál…
Pil jsem slaný čaj i kávu, ale pivo nikdy ne, ač by oči byly v právu... Kéž tvůj smutek pomine! Pokud pláče milá žena, provinilý pocit mám, je-li smutkem zasažena, jak bych za to mohl sám... :-(
26.05.2024 08:09:50 | Kozoroh 1
Smutné. ST. Určitě zase bude líp. To Ti přeji.
14.04.2024 20:23:22 | Paulín
děkuji :o)
14.04.2024 20:48:14 | Aramgad
Objímám též*
28.02.2024 21:27:37 | Ondra
Objímám.
28.02.2024 19:56:32 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?