Anotace: ....
jiskra, když jiskří jiskrným jiskřením
spatřuji v tvých očích
podivný žár
zažehneš, zapálíš, kolem se proženeš
popelu smysl dáš
životu tvar
se smělou smělostí směješ se ve skrytu
duše má unikla
jako dým z požáru
všude jsem hledal tě, štěstí, jež není tu
naštěstí pochopil
jsi radost i svár
odkryl jsem v sobě tu ukrytou iluzi
v zákoutích neviny
nevinně stál
v očích mám prožitky, cestou je nasbíral
zahořel, vzplanul jsem
a zmizel v dál
.
Žil jsi a žiješ plně...:-)**
29.02.2024 11:19:24 | cappuccinogirl
snad cappu snad
https://www.youtube.com/watch?v=YE21B7cf1zI&list=OLAK5uy_moa5Z-TXlEw6iEbVBMUTM4Fag7OhZ4C80&index=6
29.02.2024 11:54:59 | čenda pekař