Douška o pravdě
Pravda ta bývá
až příliš cenná,
často tak zůstane
nevyřčená . . .
Za foto děkuji MIRA PHOTOGRAPHY
S pravdou to bývá často těžký,
málokdo ji skousne.
Pak nestačíš ani nazout běžky,
a do zadele tě hned kousne.
04.03.2024 17:31:13 | Koblížek