Aktualita
Svět zrychluje jak internet,
kde se co šustne, víme hned,
a nervozita narůstá,
chaos ovládá města.
Musíme stíhat termíny,
staré jsou už dnešní noviny,
lidstvo ovládla technika
bez ohledu na rizika.
Antidepresiva jak na běžícím pásu,
s nimi zvládáme každodenní trasu
a politici nám z obrazovek radí,
kam se správně zařadit.
Nesmí zpomalit tohle ferrari,
konzumu narostly silné svaly,
kdo z kola vypadne, toho stroj drtí,
zpomalit rovná se rozsudku smrti.
Přečteno 125x
Tipy 21
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, CoT, Marťas9, Marten, Pacik, jort1, Psavec, enigman, mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)