Anotace: ....
vůbec ne náhodně
se náhle mi zjevila
pomalu přisedla na okraj postele
řekla mi příteli
ty zemřeš vesele
přišla jsem z jiných sfér, bych s tebou slavila
v andělském kostýmu
zažehla pochodně
ve vlasech vlnitých, ji rozkvetl květ
za ruku vzala mě
a její modlitba
stvořila budoucnost, poklidný svět
Řekla bych, že tato nečadí :-) tak po modlitbě dáme po kalíšku*
04.03.2024 10:04:04 | Vivien
:oD
rád bych si s Tebou poseděl
04.03.2024 10:20:06 | čenda pekař
Setkání, inu, co my víme, a navíc, to přece není nic nemožné, něco jako "křest knihy" občas v našich už popsaných stránkách proběhne, jak taky psát ty další, že?
04.03.2024 10:32:16 | Vivien
Moc pěkná báseň. O tématu a zařazení snad netřeba příliš dumat, doufám...
02.03.2024 15:19:04 | Žluťák