Anotace: ....
náhle jsem pochopil obavy z včerejšku…
oblohou letěla, zas jedna z hvězd
dopadla, zanikla ve strachu z protějšku
temnota dokáže, tak lehce svést
všichni jsem – každý sám, tváříc se netečně
na špatném místě my hledáme ráj
tady však není nic, pochop už konečně
svým vnitřním vesmírem putuj a hraj
venku žes nenašel?
vždyť se nic neděje
v sobě máš ukryto vše, po čem sníš
obtížně získal si jen plané naděje
hledáš-li ticho, tak ještě se ztiš