Kdysi jsem měl za cíl
najít si skvělou práci
bavit se s ní, radovat
láskyplně pracovat.
Nyní makám kvůli platu
těšící se na výplatu
má odbojná povaha
v závislosti selhala.
Držet hubu, taky krok
dny, měsíce nebo rok
za almužnu a pár výhod
jinak prý vím kde je východ.
Tak obejmutí pro tebe.ja měla děti,pak jsem zestárla a zůstala věrná poezie,co obcerstvi.
03.03.2024 12:14:19 | mkinka