Anotace: ....
podoben údělem boxeru v ringu
svévolně uprchlý, sám ze Sing Singu
s temnými temnota není tak temná
sedlý jak sedlina, vyvěrám
ze dna
zlé rány přežil jsem, pak z hrušky spadl
do pastí lapil se, cizím, jež kladl
spoutaný v osidlech, bezzubý s kosou
strniště zůstalo po trávě
s rosou
vystrašen strašáky v bezesných nocích
proradně provdaná houpe mě v bocích
opile střízlivý jízlivě křičím
jakoby omylem, svlékám se
syčím
jak pára unikám z přetlaku „kdyby...“
v myšlenkách skrývám se
v hlavě Vám
klíčí...m
Wau, skvělá báseň
06.03.2024 02:15:57 | Tóny duše