Smutné jsou kapky deště
co klepou mi na okap
srdce mi svírají jak kleště
a čas do mě zaťal dráp.
Smutný osud kouzelníka
co chtěl jen dobro čarovat
co chtěl nahlas pravdu říkat
a vše kolem milovat.
To nenávist mě zlomila
a láska co nepřichází
a taky doba mě zranila
kde vládnou zloději a vrazi.