Anotace: ....
všude kde jsi, na mě číhaj
uplakaný oční stíny
siluety, jež se míhaj
každá řeší svoje splíny
na pavlačích tvého těla
věším city, jako prádlo
teď už nechceš, proč si chtěla
převléct v čisté, zato stálo
na tvých dveřích visí plakát
zavřeno pro siluety
pak se nahá necháš zlákat
do citové piruety
když mi bylo úplně nejhůř, pomohl jsi mi a podal mi pomocnou ruku. * děkuji moc za to. vydupal jsi ve mně vzdor. jsi můj GURU, jsi můj vzor! :-))***
13.03.2024 11:30:44 | Iva Husárková
Splíny siluet, pavlače těl, city jako prádlo pověšený... To jsou úžasný obraty.
Tahle báseň je skvělá.
07.03.2024 14:51:43 | cappuccinogirl