Anotace: mamince, byť tu už není, stále tu je
když první krůčky jsem na zem skládal
po každém pádu znovu jsem vstával
viděl jsem ruce ... na konci cesty
vzpomínky protkané Tvými gesty
byla jsi pro mě majákem v moři
síla, jež na cestě brány boří
když ztratil jsem směr a neviděl cíl
život jsou puzzle, ty našlas mi díl
kroky své na zem pomalu skládáš
a bude jich kolik, někdy hádáš
poslední jeden, nebo pár navíc
držím Ti ruku... Tvé roky slavíc
Moc krásně jsi to napsal, je opravdu dojímavá a pravdivá...maminky jsou poklad:-)**
08.03.2024 12:46:53 | cappuccinogirl
Moc pěkná, Čendo.
08.03.2024 06:39:23 | Žluťák