Za spánkem zamčenýma očima
Pestře barevný svět se prostírá
Panoptikum vytváří
Lákavě (i lekavě) děsivou atmosféru
Jedinečný tyjátr začíná
Neuvěřitelné
Jak sen životní střepy poskládá
Kdybychom točili na kameru
Vážení
Máme v kapse Oskara
Nebo aspoň Lva
Tak neváhej a toč, Anfi, páč takovej kapesní Lev je skvělá představa... Ovšem kapesní Oscar - to je představa ještě lákavější:-):-):-)**
09.03.2024 12:50:43 | cappuccinogirl