Zvláštní talent
Mozeček malinký
dělá samé blbinky.
Lumpárny mu z očí syčí
nápady, jak kočka s myší.
Vypadá jak opička,
chundelatá hlavička,
z ocásku má vrtulku
k tomu sexy figurku.
Tak vypádá pes chlupáček
černé štístko, náš miláček.
Láska naše největší
bojíme se neštěstí.