Doba
Někdy krátký až moc a někdy příliš dlouhý
tak se někomu může jevit, náš život pouhý
až na konci svých to let
poznáš smysl těchto dlouhých vět
celý život jen sám sebou
to že to tak dnes nikdo nemá, je tou dobou
vzpomínáš na ty staré časy
krásná doba, to ještě měl si vlasy
spartakiáda byla velkým hitem
pole plná lidí, vše vonělo žitem
v továrnách to vřelo
a ať starý nebo mladý všude se tu dřelo
chleba ještě voněl kváskem
nemusel sis utahovat tělo páskem
mělo to i svoje chyby
řekl slovo a nebylo už kdyby
vše uteklo jako voda
dnes už starý, života však žádná škoda
užil sis vše plnou mírou
a i když dnes v kapse pouze s dírou
peněz ti už netřeba
lásky a zdraví je ti spíše potřeba
děkuji tímto všem co dočtou tyto řádky
autorem pokorným vždy budu a můžou se vést o tom klidně hádky.
Přečteno 103x
Tipy 10
Poslední tipující: Aramgad, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, Marťas9, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)