Neudržitelný systém ekonomik
se dřív nebo později zhroutí
kdy mandatorní výdaje převýší příjem
… produktivních, kteří nezvládnou
daněmi uživit ostatní.
Bohužel se děti v ĆR nerodí.
Zabezpečte se do budoucnosti
Již nyní stavte pilíře ke střechám
nad hlavou i k finanční jistotě
aby Vás to nesrazilo na kolena!!!
Smradlavej kapitalismus semele dřív nebo později
KAŹDÉHO.
Tak tak.Ale! S humorem jde všechno líp Na Červy pražené nebo i jen tak zálusk zatím nemám, ale zimní houbaření je má velká vášeň! Je tolik možností,jak něco slupnout. Zatím...
16.03.2024 18:35:44 | Iva Borecká